top of page

Møt Annie

Pedagog, stress coach, sexologisk rådgiver, kostholdsveileder, latteryogainstruktør, veileder, ledelse fra BI, blackbelt i Lean, mental og mindfullness trener, forfatter, innovatør som har inderlig lyst til å gjøre en forskjell for deg !

Daglig leder
Telefon: 950 40 812
E-post: annie@reduserstress.no 

Linkedin

Jeg er så utrolig heldig som har fått lov til å hjelpe mennesker hele livet. Men jeg startet egen virksomhet i 2013.  Mange klienter, par, familier og kursing i hele Norge.  Reduser stress har også vært utviklet sertifisert stressleder, onlinekurs og vært arrangør for helsereise  i to år i Spania. Klientene mine er fra 8 - 80 år. 

 

Som 72 års modell har livet mitt bestått av et hav av endringer som blant annet: født 2 barn, gift, skilt, alenemor, leder i mellomstore og store bedrifter i 17 år, jeg har alltid jobbet mye mer enn 100 % stilling, tatt videreutdannelse, vært i flere ulike organisasjonsendringer og store variasjoner i arbeidsoppgaver, implementering av ulike prosjekter, særboer, slanket meg 30 kg, lynet slo ned i sengen min to meter unna som barn,  møtt veggen i form av å miste følelsen i armer, ansikt og stor søvnmangel i 2009. Jeg fikk anafylaktisk sjokk for nøtter og havnet på overvåkningen på hjerteavdelingen i 2011 og fikk beskjed om at jeg har heldig som overlevde. Jeg har også mistet to venninner av kreft og min kjære pappa.

Alle endringene har medført til at jeg har hatt mange ulike stress symptomer gjennom årenes løp: Svimmelhet, hodepine, forverring av astma, forstoppelse, magesmerter, smerter i rygg, nedsatt immunforsvar, humørsvingninger, følelse av konstant å være i tidsklemma, trist, hukommelsessvikt, mer irritabel, hjertebank, søvnforstyrrelser med mer. Med bakgrunn av mine erfaringer den harde veien, så har jeg landet på at det er å redusere stress hos mennesker jeg vil jobbe med i livet. Nettopp fordi jeg vil bidra for andre slik at de slippe å gjøre de samme bommertene som meg.

Ifølge WHO (World Health Organization) har 28 % av EU s arbeidstakere symptomer på arbeidsbetinget stress. Jeg vil jobbe for å redusere dette for enkeltmennesker og bedrifter. Alle fortjener å ha bedre helse. Du kan få konkrete verktøy som virker!

Bakgrunnen min er 17 års ledererfaring innenfor privat, fylkeskommunal og kommunal sektor, og startet opp eget firma i 2013. Utdannelsen min er i denne rekkefølgen: barnehagelærer, pedagogisk arbeid på småskoletrinn 1 og 2, veileder, markedsføring, personalledelse, økonomi, logistikk, situasjonsbestemt ledelse på BI, ICC sertifisert internasjonal Coach og sertifisert stress Coach fra København. Sertifisert innovatør da jeg har vært så heldig og ble tatt ut av Innovasjon Norge i et BYKS program, Black belt i Lean, Sertifisert latteryogainstruktør, kostholdsveileder, forfatter av boken “Hvordan nyte livet fra A til Å” og Diplomert StressCoach, Diplomert Hrv trener, mindfulness og mentaltrener, traumeforståelse 1 og 2 kursing og sexologisk rådgiver- 


Velkommen verdifulle menneske
Stor hilsen fra Annie som gleder seg til å ta en prat med viktige DEG!

Husk å ta vare på deg selv, du som er så verdifull og raus med andre

Annie Tønnessen 

IMG_4678.jpg

Lytt til podcasten hver uke ! 

Reduser stress (1).png

Har fått utfordret meg på GOD MORGEN NORGE i stresshåndtering. 

IMG_0272.JPG
bottom of page