Kurs i bedrift innen stress

Jeg har 15 års erfaring med å holde kurs fra 2 til 500 mennesker. 

Det viktigste for meg er å ha tett dialog med bestiller av kurs eller event. Det er dere som vet hvor skoen trykker. Jeg tar en prat og lager kontrakt hvis det er ønskelig og kommer frem hva som er behovet. 

Mange av de sammen emnene går igjen, men mange med ulik vinkling alt etter ditt behov. Detter er noen av temaene: 

Egenledelse, relasjonsledelse, struktur, tidsstyring, tankens kraft, epostkontroll, sosial helse, kartlegge stress å finne ut hva en konkret kan gjøre i bedrifter for forbedring, hva er stress, forskning innen stress, hvordan komme kjappere til bake i jobb etter utbrenthet, søvnteknikker, mot, fra prokrastinering til gjennomføringskraft, humor på jobben, stress symptomer, coaching, veiledning, positiv stress versus negativ stress. stress modeller, stresshåndteringsteknikker, pust, mindfulness, mental trening, latteryoga, hvordan redusere stress i organisasjoner, ledelse, grupper og individuelle.

Jeg har holdt kurs for bedrifter og foreninger i hele Norge. Flere ønsker å være anonyme, for selv om vi lever i 2024 ropes det ikke høyt om at her har vi mange sykmeldte for det er så høyt stress nivå. 

I tillegg har jeg undervist 4000 timer på ettermiddager på AOF Fagskolen på Haugalandet i temaer som HMS, veiledning, barn med spesielle behov med mer. 

Jeg tilbyr times kurs, halvdagskurs og heldagskurs. Bestill det kurset som passer best for deg eller spør, så kan jeg tilpasse flere temaer.