Sov bedre uten medisiner onlinekurs med 30 videoer


Søvnen er mer viktig enn noen gang. 

Er du en av de 3 voksne som sliter ukentlig med søvnen? 

Søvnen er delt inn i fire ulike stadier, N1- 3 og R søvn, Gjennom natten er du gjennom stadiene flere ganger. Hvor myer sover du i de ulike stadiene? 

Våkner du uten klokke? Sovner du fort og våkner på natten? Sover du under 6 timer pr natt? Spinner tankene dine, så fort etter du har lagt deg i sengen? Vrir du deg og ser på klokken at den er alt for mye? Har du bekymringer som gjør at du ikke sover? Er det noen mennesker som ikke er snille med deg for tiden? Har du plager som gjør at du ikke sover? 

Kursinnhold:
• Du får 32 videoer og pdf filer
• Du kan se videoene når du vil og hvor du vil
• Du lærer også hvorfor det er viktig å komme ned i R søvnen
• Du får konkrete verktøy som du kan ta i bruk umiddelbart
• Du får alle videoene med en gang du melder deg på, fordi vi er forskjellige og noen verktøy fungerer bedre for deg enn andre
• Del gjerne med andre, så kan du også bidra til at de får bedre søvn

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker onlinekurs om søvn 

Kurset er onlinebasert og gir deg kunnskaper og konkrete søvnteknikker

Du får også en mal for kartlegging av din søvn. 

Er det mulig å gå fra 4 til 8 timers søvn? Ja for noen er det en realitet. Jeg er glad for å ha bidratt til akkurat det for flere av mine klienter. Men tenk et steg av gangen. Alt er mulig. Noen ganger trenger vi litt tid til å endre vaner. Jeg har troen på akkurat deg. 

Vi vet alle at søvnmangel og søvnforstyrrelser kan føre til mange helseplager og dårligere livskvalitet. Du har også sikkert kjent på hvor dårlig du fungerer uten søvn. Uten søvn så dør vi, derfor er det like viktig som mat og drikke. 

De ulike nivåene i din søvn er utrolig viktig . I R søvnen er det der du drømmer. Det som er er essensielt her er at du bearbeider det du har opplevd i våken tilstand. Dine celler fornyes om natten og bare det er en viktig grunn for å sove. 

Signalstoffet serotonin finnes naturlig i hjernen og bidrar til å sende nerveimpulser mellom nervecellene. Serotonin er kjent for å påvirke menneskets stemningsleie. Når dagslys går gjennom øynene og treffer netthinnen, stimuleres produksjonen av serotonin. Produksjonen blir betydelig mindre om vinteren når det er mørkt store deler av døgnet.

Lysforholdene påvirker produksjonen av både melatonin og serotonin. Fraværet av sollys kan utløse depresjonslignende følelser og trøtthet.
Signalstoffet serotonin finnes i din hjerne. Dette signalstoffet sender nerveimpulser mellom nervecellene. Når daglyset går gjennom øynene og treffer din netthinne stimuleres produksjonen av serotonin. Hver dag jeg våkner, går jeg ut på balkongen og starter denne stimuleringen. Starter du din dag i sollys? Vær minst ute i 30 min daglig. Sollyset er 100 ganger sterkere enn lyset inne. Start dagen med sollys, så er det en måte å bedre din søvn på. 


Tilførsel av D vitamin i vintersesongen med mindre sollys er også anbefalt. Jeg er utrolig takknemlig for dere som har kjøpt onlinekurset med 30 videoer og hvordan sove bedre uten tabletter. Det er utrolig mye du kan gjøre selv av smarte triks og mer kunnskap. Vi sover 1/3 av livet vårt og søvnmangel er en stor stressfaktor for ditt nervesystem. 

Årsaken til at jeg utviklet dette kurset var med bakgrunn at jeg møtte veggen etter 3 uker med sammenhengende lite søvn. Jeg unner dette ingen og håper jeg kan hjelpe noe der ute, så de slipper den smellen.  Please ta søvnen din på alvor. Du er viktig i denne verden. Uansett om du kjøper kurset eller ikke så oppsøk hjelp. Ditt liv er dyrbart ! Jeg bidrar med glede. 

Kjøp en gave til noen som gir mer livskvalitet enten til deg selv eller andre. Du får 30 videoer direkte til din epost. Send bestilling på annie@reduserstress.no. Ta søvnen tilbake verdifulle følger. En søvndyssende varm hilsen fra meg til viktige deg!