Skap deg mer nytelse onlinekurs


Er det noe jeg brenner for, så er det at akkurat du skal få mer nytelse og bedre seksuell helse. Mange av mine klienter sliter med lyst. Her har jeg laget et kurs for deg som du umiddelbart får rett hjem til deg. Jeg vil inspirere til mer egenomsorg for deg selv med nærhet. Du fortjener bare det beste. Det er utrolig mange helsefordeler med å gi seg selv nytelse som stressreduksjon, bedre psykisk og fysisk helse og bedre immunforsvar. Bruk tiden din verdifullt. Lev sterkt! 

Har du lyst å få mer lyst? Har du lyst til å bli pirret å få ny kunnskap og konkret verktøy så du kan ta mer vare på deg selv eller partner. Har du lyst å få nye ideer så du kan inspirere din kjære. Dette kurset er for alle kjønn. 

Er du en mann, kvinne, hen som har lyst å få gi deg selv mer tid til utforskning av din eller partner kropp. Da er kurset for deg. Du kan vippse for kurset, men husk å send med din epost. Du får tilsendt kurset før 24 timer etter betaling er registrert. Skap deg nytelse hver dag ! En varm hilsen fra Annie