Religion og seksualitet
Nyhetsoverskriftene i dag kan lett gi inntrykk av at religioner er mer opptatt av sex enn noensinne, men er nesten uten unntak alltid det motsatte. Vi ser religiøs motstand mot sex. Religionene fordømmer sex, sex med feil personer, på feil måte, til feil tid, på feil sted; de raser over at det skrives og snakkes for mye om sex, de er opprørt fordi det skrives og snakkes om sex på feil måte. Fordømmelsen er ofte så massiv, så ensidig, at mange sitter igjen med en oppfatning av at sex, i seg selv forkastes fullstendig av religionene. Hvordan kan det ha seg at den ene religionen fordømmer dem som avstår fra sex, mens den andre religionen fordømmer de fleste som har det. Dette er et spørsmål uten et enkelt svar. (Endsjø, 2010).
Dessverre har vi erfart at mange mennesker bærer på skam, skyld, dårlig samvittighet overfor religion og egen seksualitet. Flere mennesker har blitt fortalt at det er synd å onanere fra foresatte, og har båret med seg dårlig samvittighet hver gang de har gjort det. Noen mennesker har vært utro og aldri delt den tanken med noen, og bærer på innvendig sorg. Andre menn er innvendig homofile, men våger ikke vise det offentlig på grunn av religion. Noen mennesker har fått beskjed om å aldri onanere alene, fordi det skal kun mannen gjøre, og angrer på at de har onanert.
Vi har ingen intensjoner om å såre noen, vi har en filosofi der vi ønsker at alle i Norge skal få en god seksuell helse uansett tro og livssyn.
Er du et menneske som trenger noen å prate med for å få mer positivt forhold til egen seksualitet eller vil ha hjelp i parforholdet i forhold til religion og seksualitet, ta kontakt for timebestilling.