Fetisjisme og BDSM


Fetisjisme vil si at du får seksuell tenning på objekter, legemsdeler eller hendelser. Vi har ulike tenningsmønstre. Esben Esther Pirelli Benestad formidler tenningsmønster som talent. Alle har sin måte å tenne på og eget talent. Noen ganger er tenningsmønsteret tabubelagt og derfor bærer en talentet sitt skjult.


Det er nesten utømmelig hva mennesker tenner på. Alt i fra føtter, fingre, ballonger, mat, støvler, urinering, bleier, kikking, piercing, mage, lakk, lær, gå med dameundertøy, silke, sko, hår og lukt.
Det kan være en god idè å introdusere sin fetisj i parterapi for å finne ut hva en kan tolerere og hvor grensen går for hverandre, gjerne i samarbeid med en sexolog. Fortell oss om din fetisjisme.


BDSM
BDSM er sex der den ene part dominerer og den andre blir dominert. Det er viktig at alt er samtykkebasert og frivillig. I Norge finnes det flere BDSM klubber, men man må ikke være med i en klubb for å utøve BDSM. Det er viktig å være trygg på den partneren du ønsker å ha BDSM med. Etter bøkene og filmene «Fifty shades of Grey», har salg av sexleketøy eksplodert i verden. Kanskje er du en "vanilje" som ønsker en «light» versjon av BDSM?

Ta kontakt hvis du ønsker mer kunnskaper om fetisjisme og/eller BDSM, eller ønsker å fortelle din partner om dine behov i parterapi er jeg der for deg. 

Det har vært økende grad av mennesker som er nysgjerrig på BDSM og ulike fetisjismer. Du blir tatt på alvor og lyttet til for den du er.