Kropp og seksualitet

Veldig ofte er forhold til kropp noe som vi har tatt med oss videre fra våre foreldre. Her er foresatte forbilder. Noen har et godt forhold til å være naken mens andre ikke liker det. Media i dag florerer med slanketips og plastiske operasjoner. Venner har stor påvirkningskraft på ungdommen. Vi er opptatt av at du skal akseptere den kroppen du har.

Er du fornøyd med din kropp? Kjenner du ditt kjønnsorgan? Tar du på deg selv? Har du sett deg med et speil på alle dine kroppsdeler? Trygghet på egen kropp vil føre til at du du våger å berøre og være takknemlig for den kroppen du har.

Det er mange som hindrer sin seksualitet, fordi de føler de ikke er fine nok. En tidligere partner som har sagt noe negativt om din kropp, tar du med deg videre til neste partner. Enkelte sammenligner kvinner med porno og sier støtende ord om kroppsdeler. Noen velger å ikke ha forskjellige sex stillinger på grunn av at de ikke er fornøyd med kroppen sin eller mener de er for gamle.

Etter overgrep eller andre negative seksuelle hendelser, kan noen føle seg «skitten» og legge egen seksualitet på vent. Vi ønsker at du skal finne tilbake til gleden ved din seksualitet slik at overgrepet ikke lenger får plass i din hverdag. På den måten vil du få kontrollen over egen kropp tilbake og vi bidrar på veien i ditt tempo.

Noen blir mobbet for at de er for tykke og noen for at de er for tynne. Noen har blitt fortalt at de har liten penis, men de har målt penisen i slapp tilstand, men i erigert er den langt over gjennomsnittet. Mobbing er uakseptabelt.

Jeg jobber med å øke selvfølelsen din i forhold til din kropp der du er i dag.

Har du spørsmål og trenger hjelp til å godta deg slik du er, ta kontakt så hjelper vi av glede. Ta kontakt og bli glad i kroppen din igjen.