Pust til orgasme

Pust studier tyder på at dyp pusting hjelper med opphisselse og orgasme ved å frigjøre nitrogenoksid i kroppen. Nitrogenoksid på sin side slapper av glatte muskler, noe som kan øke blodstrømmen ytterligere.

Ulike pusteteknikker som kan hjelpe til med å håndtere stress og angst, forbedre oppmerksomhet og hjelpe deg med å kanalisere livskraften din. For alle som sliter med bevisst sex, eller forbli tilstede for nytelsens skyld, kan pustearbeid hjelpe deg å slapp av i opplevelsen din og la kroppen din ta over, noe som fører til dypere følelse av nytelse. Det er mange forskjellige måter du kan øve på ulike pusteteknikker for å finne det som føles best for deg

Denne workshopen er for deg som har lyst til å få mer nytelse! Du lærer konkrete pusteteknikker som kan styrke kvaliteten på din nytelse for deg selv eller med din partner.


Er det mulig å puste seg til orgasme med klær? Ja, men det krever trening, åpenhet og trygghet til egen kropp. 

Pust er det første vi gjør når vi fødes og det siste vi gjør før vi dør. Pust er meget viktig for balansen i vårt autonome nervesystem. Din pust er viktig i seksualiteten, og kan gi deg sterkere og lengre orgasmer.


Noen av tilbakemeldingene fra deltakere på tidligere workshops er: "Åpent og trygt", "Jeg føler meg mer levende", "Mindre stress", "Nye måter å være i kroppen på med hjelp av pusten", "En snarvei ut av hodet" og "Jeg ble kåt" .

"Jeg testet ut en av pusteteknikkene med min kjære og det fungerte. Den nytelsen bør du også få." kvinne 47

"Dinosaurpustens kraft har virkelig gitt meg mer kraftfulle orgasmer."

kvinne 40

"A- pusten variasjon har gitt meg en større innsikt i hvor stor pusten har å si for min egen seksuelle nytelse."

kvinne 48

"Jeg kan anbefale pusteøvelser med Annie. Jeg har fått det bedre med samboer. Samboer er veldig takknemlig.".

ung mann 45 år


Ingen forkunnskaper er nødvendig. Ha på deg klær som er behagelige å bevege seg i.

Bestill workshop, event, individuelle timer eller for dere som par