Jeg er ikke et kjøttstykke, men en fagperson

30.10.2023

Jeg har truffet mange mennesker i sommer. Flere har kommet bort til meg å og fortalt at jeg er den modigste de vet om. Jeg sier selvfølgelig takk. Samtidig er det mange som sier samtidig, det må være tøft også. Jeg kan være enig at jeg faktisk ikke hadde trodd at det skulle blitt sånn. Det er egentlig godt at jeg ikke visste om det før jeg ble forfatter av boken: "Om onani en håndbok" og ble sexologisk rådgiver.

Jeg har valgt å bli sexologisk rådgiver for å styrke den seksuelle helsen i Norge med kunnskap og konkrete verktøy som du selv kan trene på hjemme.

Sexologisk rådgivning handler om å forstå og gi råd til klienter angående seksuelle problemer som kan oppstå som en del av det generelle utviklingsforløp, ulykker, traumer, overgrep, sykdom og behandling. I løpet av studiet vil du få kompetanse innenfor menneskers seksualitet og ulike uttrykk for seksualitet. Sexologisk forskning og klinisk virksomhet er i utvikling, noe som gjør at behovet for denne kompetansen innenfor helse- og sosialtjenestene øker. https://www.uia.no/studier/sexologi

Det er noen som tror at jeg er swingers, bifil, lesbisk, transe, BDSM, polyamorøs og jeg har fått tilbud i alle varianter. Det jeg kjemper for er at alle er like mye verdt og kjærligheten er en menneskerett uansett hvem du er han, hun og hen.

Jeg er en hetroseksuell cis kvinne som er mamma til to fantastiske gutter og mitt seksualiv er privat.

Heteroseksualitet er kjønnsdrift og seksuell aktivitet rettet mot en person av motsatt kjønn, i motsetning til homoseksualitet, hvor driften er rettet mot en person av samme kjønn.https://sml.snl.no/heteroseksualitet

Cisperson er en person som identifiserer seg med det kjønnet vedkommende ble født med, altså en person som har en kjønnsidentitet som samsvarer med deres kjønn tildelt ved fødsel. En cisperson er det motsatte av en transperson, og de fleste personer er cispersoner. Wikipedia

En av mine utfordringer er negative henvendelser med bilder, videoer fra menn i alle sosiale medier som jeg ikke kjenner. Jeg har fått flere tusen henvendelser siden jeg ble sexologisk rådgiver og spesielt etter bokskrivingen på LinkedIn, Instagram, Facebook, snap, epost, meldinger og telefoner.

Jeg har blitt tydeligere og sender følgende melding i retur:

Neste gang anmelder jeg deg. Jeg ber meg frabedt slike videoer uten samtykke. Deretter henviser jeg til straffeloven.

§ 298.Seksuelt krenkende atferd offentlig eller uten samtykke.

Med bot eller fengsel inntil 1 år straffes den som i ord eller handling utviser seksuelt krenkende eller annen uanstendig atferd

a. på offentlig sted, eller

b. i nærvær av eller overfor noen som ikke har samtykket i det.

Tilføyd ved lov 19 juni 2009 nr. 74.

Jeg anbefaler alle andre som også får slike meldinger om å si ifra og anmelde uansett hvilket kjønn som sender melding og bruke straffeloven.

Flere har fortalt meg:

"Annie det må du forvente, når du har skrevet en sånn bok."

Vil du våkne til en slik melding fra en ukjent mann? Se under.

Jeg er et menneske som har valgt et utradisjonell yrke, for å styrke menneskers helse, ikke for å være et sexobjekt.

Jeg synes det er trist at mennesker sender onanivideoer. Vi vet innen forskning at mange blir tent av å vise seg fram, men vi er heldig som har et lovverk i Norge. Det er faktisk ikke lov.

I en periode skal jeg innrømme at jeg angret mitt valg. Det var også en årsakene til at jeg valgte å flytte til Oslo for å være mer anonym.

Jeg velger dette temaet, fordi hvis det kan hjelpe noen andre er det verdt det.

Temaer som klienter har tatt opp er: Pornoavhengighet, onani, orgasme, ereksjonssvikt, lyst, swingers, BDSM, seksuelle hjelpemidler, pyskopat som partner, overgrep, hvordan bli glad i egen kropp etter overgrep, selvfølelse, mye lyst, mangel på orgasme, fra ingen orgasme til mange orgasmer, pust, traumer, skam, tidsstyring, mindfulness, stresshåndtering, kjønn, tenningsmønster, utroskap, prostitusjon, søvn med mer.

Jeg har holdt kurs for mange, gruppetimer og individuelle timer. Jeg blir så ydmyk av alle deres henvendelser og alle dere klienter som jeg har hatt og har. Inderlig takknemlig for tilliten dere alle gir meg. Ekstra takk til alle dere som har kjøpt boken min og alle de fantastiske gode ord med motivasjon for å fortsette med det jeg brenner for. Jeg har bidratt med med min kompetanse for mennesker fra 2 år til 80 år innen barnehage, skole, videregående skole, legestudenter, psykologistudenter, mange ulike fagprofesjoner og foreninger. Det er dere som gir meg drivkraft til å fortsette

Av motstand blir en enormt sterk og nå er jeg kommet til det punkt at jeg lever for å hjelpe mennesker og kjemper for alt det gode i verden. Uansett hva du brenner for så gjør det. Ikke la andre fortelle at du ikke kan. Vi skal aldri la mindre hyggelige mennesker få tid inne i oss. Livet er for kort til det. Kjemp for det som er viktig i ditt liv. Ikke la andre tråkke på deg.

Har du noe på hjertet send meg en epost på annie@sexologakutten.no. Kom gjerne med ønske om tema.

Vi blogges!

En god hilsen fra optimisten Annie