Jeg har blitt avvist

30.10.2023

Har du blitt avvist og såret gang på gang med ekser eller av nåværende partner ?

Er det derfor du holder igjen hva du har lyst til, fordi du er blitt avvist?

Hva er det som gjør at det er så mye bedre å tilfredsstille andre enn å sette ord på hva du har lyst på i dag ! Akkurat nå!

Noen sier:

"Jeg holder tilbake mine fetisjer, fordi jeg er redd for hva partner vil si til å til blant annet å teste ut en sexgynge. Jeg har alltid vært dårlig på å få et nei."

"Jeg tørr ikke si hvordan jeg vil ha det først, fordi jeg er redd for at mannen synes jeg er for seksuell. Jeg har blitt avvist så mye før."

"Jeg liker best å bli fingret med to fingrer og av og til tre, men tørr ikke si det, fordi da kan han tro at min vagina er for vid. Jeg orker ikke å få det negative blikket og et nei."

"Jeg har drømt om å bli tatt bakfra i et vindu med utsikt på hotell høyt oppe, men min partner vil ikke. Jeg orker ikke å bli avvist på mine lyster igjen."

"Jeg har blitt avvist så mange ganger at jeg ikke orker å finne meg en partner. "

"Jeg er redd for å bli avvist, derfor stiller jeg ikke spørsmål som jeg vet jeg kan bli avvist på."

Jeg får så vondt at min partner, siden han er kåt hele tiden. Han blir «lei» seg i øynene og derfor har jeg sex med han. På tross av jeg ikke har lyst. Jeg er dårlig på å gi avvisning.

Hva er det med kommunikasjon og seksualitet som gjør det så utfordrende ?

Er det ikke bare å fortelle?

Mange i dag våger ikke, fordi de er redd for å bli avvist IGJEN.

Avvisning er en sterk kraft mellom mennesker. Får vi et nei, kan noen føle seg mindreverdig og samtidig frykte ensomheten. Andre ganger kan en være redd for å bli latterliggjort. Av og til kan en få den utfordrende følelsen skam for blant annet å alltid ha mer lyst enn partner. Vi er sårbare mennesker alle sammen. Noen har blitt fortalt at det er noe feil med dem, som er totalt uriktig.

For å styrke å bli avvist må en trene på å styrke egen selvtillit. Det bidrar jeg med glede til.

Ikke la et menneske definere hvem du er i dag.

Vi danner oss ofte negative tanker som ikke reelle.

Avvisning gjør oss ofte emosjonell usikker. Det innebærer at en er usikker på egne følelser, tanker, kunnskaper og måten en opptrer på. Det hindrer deg fra livskvalitet og nytelse. Be om hjelp. Vi er heldigvis mange fagprofesjoner som kan hjelpe deg.

Hva skjer hos oss med avvisning gang på gang ?

Mange av mine klienter sier at de ikke orker å få nei igjen og starter med å utforske og onanere mer. Dessverre ofte i skjul. Forskning sier at 40 % lyver om sine onanivaner til partner. Det er trist fordi erfaring viser ofte at disse parene går i hver sin retning.

Hvordan starte å bli 100 % seg selv i seksualitet.

Jeg skulle virkelig ønske jeg hadde et enkelt svar til deg. Noen indikatorer kan det være du kan starte med.

Skriv ned eller ta lydopptak hva du egentlig har lyst til å utforske med din seksualitet og la din partner har lyst til.

Er du singel gjør det samme.

Skriv ned

1. Hva du må ha i et forhold

2. Hva du kan gå med på i et forhold

3. Hva som er uaktuelt i et forhold

Hvis det er noe din partner ikke vil og du vil, finnes det noen hjelpemidler som kan bidra for deg.

Det er flere som ikke ønsker å utføre oralonani på en kvinne. Her kan du bruke hjelpemiddelet tungevibrator med glidemiddel.

Andre ønsker ikke å suge en mann, basert på tidligere seksuell negativ erfaring. Det finnes enormt mange hjelpemidler der ute for deg.

Noen ganger har partner ulik fetisj og da kan det være utfordrende. Snakk om det ! Hvorfor er de tre ordene enkle og formidle og mer utfordrende i praksis ?

Men en ny partner må en bli trygg. Når en treffer et nytt menneske eller nyter en natt er det mer utfordrende. Men for andre enklere da mange har alkohol innabords og er mer ærlige. Anbefaler at du ikke bruker alkohol med ny partner.

Det er ikke til å stikke under en stol at vårt kommunikasjonsmønster fra barndommen påvirker oss. Mange av oss har ikke erfaring med å være åpne om seksualitet.

Punkt nr 1 er å bli trygg på egen seksualitet og utforske.

Hvordan takle avvisning ?

  1. Du verste som kan skje er at du får et nei

  2. Respekter de følelsene du får ved avvisning. Det er normalt at din kropp reagerer.

  3. Hvis nei , fortell at du vil onanere

  4. Hvis partner sier du ikke får lov til å onanere , fortell at din partner er heldig som har lyst, fordi det er tegn på god helse

  5. Hvis partner ikke har lyst på samleie, spør om det er noe annet den andre har lyst til. Seksualitet er så Inderlig mer enn samleie. Hva med å massere hodebunn, sitte naken i armkroken å se en film, En erotisk nakenmassasje eller en fjær hvor dere måtte ønske

  6. Du vet at partner ikke vil, men du har så lyst å forføre henne. Du har klart det før og kun på en positiv måte. Lag dere et tegn på ja og Nei. Tja gir et håp.

  7. Du vet at partner ikke vil men du er så kåt. Da er det bare å ta saken i egne hender. Please ikke onaner i do som mange menn gjør i det skjulte ! Gjør det behagelig og gi deg nytelse. Vær stolt av din lyst.

  8. Din partner er syk og du savner det inderlig. Snakk med din partner om dine behov og hva du ønsker. Noen liker å se partner onanere alene , mens andre ønsker de skal gjøre det på andre rom.

For deg som nekter din kjære anbefaler jeg at du tar det opp til ny vurdering. Hvis det da ikke er avtalt og innen BDSM.

For deg som ikke liker å avvise andre. Det er på tide å kjenne etter hva du vil, ikke vil og fortelle om det. Å gå på akkord med seg selv, setter spor dessverre ofte med ulike stress symptomer.

Som en kvinne sa: "Jeg ser at jeg gradvis har mistet meg selv. Jeg har alltid tilfredsstilt partner og glemt meg selv og mine behov. Nå er jeg på vei tilbake til å finne ut hvem jeg er og vil være. Det tar tid, men det er helt nødvendig for min helse."

Snakk om avvisning både til partner og for deg som er singel sett ord på det gjerne i skriftlig form! Er du et menneske som sier jeg er et håpløst tilfelle, når det gjelder han, hun eller hen. Ikke la tidligere ekser styre din viktige seksualitet. Ta din seksualitet tilbake.

Innerst inne så er det en stor mulighet å gjøre noe med det. Gi deg mer godhet og nytelse. Vær deg selv og den du egentlig ønsker å være seksuelt.

Det du er, vær fullt og helt og ikke stykkevis og delt -Henrik Ibsen-

Tusen takk for du leser og deler. Sammen kan vi gi kunnskap til andre som trenger det

Vi blogges

En god hilsen fra Annie