Jeg har sugd 100 ganger og han har slikket meg to, har du noen råd?

30.10.2023

Hva sier andre:

«Jeg har massert min partner 1000 ganger på fem år og han har massert meg tre.»

«Jeg har slikket henne hver dag lenge, men hun gir ikke meg blowjob.»

«Jeg har gått ned på han hver gang vi har truffet hverandre, men han rører ikke meg.»

«Hvis du støvsuger i dag, kan vi ha sex i kveld.» Hun stilte krav til vår nytelse kontinuerlig og det var vanskelig for meg, men jeg gjorde det for å få sex så sjeldent vi hadde det. Hun hadde makten over meg.»

«Han har fått orgasme hver gang, men han bruker ikke vorspiel på meg og der resulterer at jeg må onanere alene senere.»

«Alle arbeidsoppgavene i huset er mine, min mann gjør ingen ting og det gjør meg så sliten. Hadde vi fordelt mer likt på tross at vi begge har full jobb, er jeg overbevist om at vi kunne hatt mye mer sex for begge. Det er så enkelt for meg å bare suge han, fordi da kommer han på tre minutter. Da slipper jeg mer mas og han sovner fort. Etter han har sovnet onanerer jeg meg selv, fordi jeg har lest at jeg er selv ansvarlig for min seksualitet. Men jeg kjenner at jeg ikke vet hvor lenge jeg orker dette.»

«Jeg har fått betennelse i høyrearmen, fordi hun vil bli fingret hele tiden. Jeg synes det er flaut å si ifra. Jeg som mann, burde jo være sterk nok for det.»

«Min eks tok frem excelarket og sammenlignet alle arbeidsoppgavene vi gjorde, slik at det skulle bli likt.

«Jises» hvis verden er blitt sånn, da vet ikke jeg. Hvis vi hadde tatt det samme excel arket på nytelse, hadde det vært veldig skjevfordeling i hans favør. Jeg burde sagt ifra, men jeg gjorde ikke det.»

Det hadde vært et enkelt svar og fortelle deg følgende: Du må snakke med din kjære om dette. Men nøkkelen er nok her.

Hva er det som gjør at noen synes det er greit å bare få og gi minimum tilbake. Det er dessverre mange som er egoister og tenker mer på seg selv enn partner. Det er trist, men en kjensgjerning at det er slik.

Jeg snakker ikke om når en er sliten og de gangene en gjør det for å glede den andre parten.

Det vi snakker om her er gjentakende forskjell på nytelse hos partene.

Hva er det som gjør at vi ikke er mer åpne og forteller hva egne behov er?

Det som flere gir tilbakemelding til meg er at de er mye bedre til å gi enn å ta imot.

I tillegg er det andre som sier at jeg er ikke oppvokst med å sette ord på følelser og hva jeg trenger.

Hva trenger du og hva er ditt behov for seksuell nytelse? Please snakk med din partner eller elsker om dette.

For å finne detaljert ut hva en trenger er det viktig å være totalt kjent med egen kropp. Vet du hvor dine erogene soner er? Kan du kombinere dine erogene soner med ditt magiske kjønn? Å være leken og utforske seg selv og hverandre er gull verdt for din nytelse.

Flere sier jeg vet hva jeg trenger, men jeg synes det er vanskelig å snakke om midt i «akten».

Du fortjener like mye nytelse som din partner ! Husk det.

Det som vi ofte er for dårlige til er å fortelle detaljer hvordan en skal gi nytelse.

  1. For kvinnen: Fortell din partner jeg vil du skal massere kjønnsleppene mine først med kokosolje frem og tilbake til de har fått hevelse. Hvis du er sensitiv og vil bli slikket må du fortelle detaljer hvordan din partner skal gjøre det. Liker du brei tunge frem og tilbake må du si det. Liker du å bli fingret, samtidig som du blir slikket rundt klitoris er det en mulighet. Hvis du liker kombinasjonen å bli sugd på klitoris og bli slikket fortell din partner.

  2. For mannen: Fortell din partner at du liker å bli onanert først når du står bak meg. Deretter vil jeg ha vibrerende tunge på strengen forsiktig. Når du skal suge så liker jeg ikke du bruker tennene, men så langt ned det føles godt for deg. Du kan også gjerne stoppe midt i sugingen for å tease meg. Jeg liker å kjenne den vakumfølelsen når du suger meg.

Noen liker ikke å suge, basert på negative seksuell erfaring der de har blitt tvunget å suge for langt ned på penisskaftet eller tidligere blitt seksuelt overgrepet. I tillegg er det flere menn som sier at de ikke liker å slikke og det som går igjen er at det ikke lukter noe godt. Renhold til suging og slikking er prioritet nummer en. Be din partner om å ta en dusj. Noen kvinner har soppinfeksjon og da anbefaler jeg behandling, da det også kan smitte til partner. Lukter du metallisk, fiskelukt, lukten av gjær eller at det er en sterkere og strammere lukt ta kontakt å få hjelp av legepersonell. Det er mange som får hjelp av vivag kapsler for å få balanse i din vagina. Be om hjelp, slik at du kommer i gang med behandling. Skal du ha oralsex, så husk å ha med deg en slikkelapp og bruk kondom. En slikkelapp er en firkantet lateksbit som plasseres over kjønnsorganet til kvinnen.

Hva er det som gjør at det vi liker sier vi ikke fra? Noen har erfaring fra tidligere forhold om at motparten blir sur. Andre er redd for det skal bli en konflikt eller en uenighet. For noen så er det rett og slett at de er redd for at partner skal gjøre det slutt.

Kjære verdifulle menneske! Du er et godt menneske og fortjener å bli stimulert til nytelse på like linje med din partner.

Vil du ha et liv, der du ikke oppnår nytelse? Flere sier: «Annie, det er bare forskjellsbehandling jeg er vant til og jeg vet rett og slett ikke hvordan det er med å få skikkelig god nytelse.»

Å våge å fortelle hva du trenger er jeg overbevist om at din partner vil bli glad for. Hvis han ikke blir det viktig å prate med noen om dette. Jeg bidrar med glede.

Å utfordre seg selv til noe en er redd for eller usikker på er ditt mot.

Våg og tørre å si det du tenker på! Jeg sender deg ekstra mot for å ta samtalen neste gang!

Tusen takk for at stadig mennesker kommer med tips til bloggen min.

Skap deg gode dager, med mer nytelse for deg

Jeg heier på at akkurat viktige DU skal få det bedre

Vi blogges

Annie

Sexologisk rådgiver